Vespa Club Bilzen

HEB JIJ HET VESPA-VIRUS OOK TE PAKKEN?


Heb je zelf een Vespa, en wil je graag in groep toeren…onze toffe bende ontvangt jou graag met open armen om samen te gaan rijden.


Als lid van Vespaclub Bilzen houden wij u op de hoogte van alle ritten en ontmoet u mensen met dezelfde passie: de Vespa. We houden regelmatig bijeenkomsten en rijden af en toe mee met een ride-out van een bevriende Vespaclub.


Lid worden van Vespaclub Bilzen kan door middel van het invullen van onderstaand inschrijvingsformulier en is geldig na betaling van het lidgeld!

Personen die het inschrijvingsformulier versturen gaan automatisch akkoord met het Huishoudelijk reglement van Vespaclub Bilzen.


Het lidgeld voor 2023 bedraagt 35 euro en is geldig voor het volledige kalenderjaar.
Na aanvaarding van uw lidmaatschap door het bestuur, ontvangt u een bevestigingsmail. Uw clubitems worden vervolgens bij de eerstkomende gelegenheid overhandigd.

​​​

Ledengegevens worden opgenomen in een clubledenlijst. Alle persoonsgegevens worden omwille van privacyregels enkel in clubverband gebruikt. Persoonsgegevens worden niet aan derden doorgegeven en zullen nooit gebruikt worden voor marketing- of andere publicitaire doeleinden.